Prin relatia pe care o avem cu clientii nostri, le oferim ceea ce au nevoie, atunci cand au nevoie, in cele mai bune conditii posibile. BGMpack se mandreste cu faptul ca se dedica in oferirea celor mai bune servicii clientilor sai, asigurand constant un nivel calitativ la standarde ridicate cu un raport calitate / pret excelent. Nu ezitati sa ne testati!

Reprezentantul nostru de vanzari promite sa depaseasca asteparile clientilor nostri tot timpul, pentru ca este direct implicat in fiecare pas pe parcursul dezvoltarii ambalajelor venind mereu cu solutii inovative si preturi competitive.

Proiectare ambalaje in 3D

Ne implicam activ in dezvoltarea produselor astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai bune si performante solutii de impachetare.

Prin intermediul departamentului de proiectare si cu ajutorul softurilor performante de proiectare realizam modele de impachetare in format electronic 3D acesta venind in intampinarea clientului cu imagini si specificatii tehnice complete.

Realizare mostre

De la proiectare la realizarea primei mostre nu mai este decat un pas, cu ajutorul tehnologiei performante de care dispunem realizarea mostrei perfecte inseamna pentru noi doar cateva secunde.

Formare separatoare produse

Formarea separatoarelor de produse si livrarea lor direct in cutii - avantajul preluari acestui serviciu de la noi va va ajuta la imbunatatirea eficientei de productie, deoarece operatia de formare ambalaj o lasati in seama specialistilor, dumneavoastra ramanandu-va doar operatia de asezare produse in cutii. Astfel, niciodata impachetarea nu a fost mai simpla!

In acelasi timp zona de impachetare va fi intotdeauna curata si ordonata, nu veti mai avea resturi de carton si deseuri de ambalaje.

Imprimare

Dezvoltam solutii care sa va reprezinte prin imprimarea imaginii brandului si ale produselor dumneavoastra pe ambalaje. Asiguram prin metodele si tehnologia de care dispunem un ambalaj imprimat conform specificatiilor si asteptarilor clientilor nostri.

Livrare

Ocazional se intampla ca magazia clientilor nostrii sa devina neincapatoare pentru comenzi cu un volum mare de ambalaje. BGMpack pune la dispozitia clientilor livrarea exact la timpul potrivit, salvand astfel din spatiul clientului destinat ambalajelor, iar acesta il poate utiliza in alte scopuri dandu-i o valoare adaugata mult mai mare.

BGMpack pastreaza in stoc suficienta materie prima si datorita tehnologiei performante de care dispune, de la procesarea materiei prime pana la paletizarea cutiilor pentru client nu este decat un pas astfel incat sa livram chiar si in aceeasi zi cu comanda.

Consultanta

Oferim consultanta clientilor nostri in vederea imbunatatirii modului de impachetare crescand siguranta produselor si reducand costurile de impachetare si transport.

Utilizand totul de la diferite modele de ambalaje si tipuri de carton, plastic, coltare, insertii de burete, separatoare de produse si in special cutiile stantate si procesul de formare, capabilitatile noastre de proiectare creaza cel mai inalt nivel de functionalitate, eficienta si calitate a ambalajele noastre.

Lipire, capsare si sudura cu ultrasunete

Bazandu-ne pe tehnologii performante oferim serviciile de imbinare a prefabricatelor cu lipici cald, prin capsare, aer cald sau sudura cu ultrasunete.

Transport

Transportul ambalajelor la sediul dumneavoastra lasati-l in seama noastra.

Ne ingrijim de paletizarea ambalajelor si livrare lor oriunde, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul mijloacelor de transport de care dispunem si prin colaboratorii nostri de transport garantam livrarea in timp util la adresa indicata in comanda.

Facem si descarcare manuala daca este cazul, in special pentru cutiile gata formate.

GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile Google Analytics.